laupäev, 8. september 2012

10 päev tahke toiduta ja Bentoniit

H: Õunamahl ingveriga
Õ: Õuna-pirnimahl ingveriga


Tahaksin kirjutada lähemalt võlusavist Bentoniidist. See on Jumala kingitus inimkonnale. See võlusavi sisaldab endas loomise energiat ajastust, mil Maale tekkis elu. See savivesi, eriti kui on isiklikult laetud, suudab õnnistuse energiat väga tugevalt edasi kanda ja temale tekib magus järelmaitse, mis on iseloomulik armastusega tehtud toitude ja jookide puhul. :)

 Meie kohaliku järvede-jõgede savi energeetika on väga madal, ta ei ole seespidiselt puhastava toimega. Ta on väga hea välispidiseks kasutamiseks. Aga see konkreetne ravitoimega Bentoniit, millest siin jutt, on midagi hoopis muud. Bentoniit on miljoneid aastaid vana, seal ei ole hävingu energiat veel sees. Seal on maailma loomise informatsioon looduse ja algse inimese, tõelise tervise informatsioon. Sellepärast ta tervendab ja noorendabki inimest nii tugevalt. Nii iidset savi on Maal väga vähe järgi. Ta on vanem kui ükskõik mis katastroof Maal, puhas. 
Lisainfot on siin: http://www.bentonit.ee/index.html Siin on nii kaevamiskoht, ravitoimed ja ka inimeste huvitavad kogemused. Siit saab ise järgi uurida. 
Loitsukelleris müüakse sama Bentoniiti, aga veidi kallimalt.

Hommikut on hea alustada rõõmuga teadmisest, et oled elus ja võtta sisse tühja kõhu peale Bentoniit. Nõusse – parem kui ta on savist, puista üks pakike «Bentoniiti» (mürgituse puhul kaks). Valada peale 100-150 ml sooja mittekeedetud allikavett(võib ka sulatatud vett).  Segada puust lusikaga, et säilitada savis “püsivat elulist” informatsiooni.
 Soovitav on täiendavalt laadida teda enda positiivase informatsiooniga (me kõik teame vee omadustest infot mäletada ja edasi anda):
1. Täname Taevaisa: Tänan Sind  sinu kingituse eest, savi eest……
2. Palume õnnistust:Õnnista meid raviks saviga(nimetage selle inimese nime, kellele valmistate savi ja vee segu: minu isa, ema, poeg, tütar, mees…)
3. Pöördume savi ja vee poole: Õnnistatud vesi ja savi – taastage palun minu tervis, minu kuulmine, minu nägemine  (nimetage positiivselt seda, mis teid vaevab, kuid mitte haigusi).
Väga hea on lugeda palvet, millega palvetasid teie esivanemad teie eest. Väikeste lonksudena, kohal olles, juua ära sademe kohal olev vesi. Sade pole kahjulik, teda võib sisse juua, kasutada näomaskina, välise ravivahendina või hammaste pesemiseks.
Ja iga päev toob teile rõõmu: alguses “mugavus” kõhus, siis märkame, et juba närveerime vähem, haigused kaovad, paraneb une kvaliteet, paremini hakkame nägema ja … Tervist teile kõigile!!



BENTONIT:
o   Suurendab organismi elujõudu temas sisalduva, kristallistruktuuridesse salvestunud vees sisalduva „elu sünni informatsiooni“ tõttu.
o  Taastab organismi eneseregulatsioonimehhanismid
o  Parandab kogu seedesüsteemi seisundit.
o  Parandab soolestiku limaskesta seisundit (reguleerib peensoole mikrohattude    funktsioneerimist, mis omakorda soodustab mikrofloora taastumist)
o   Aktiveerib soolestiku motoorika
o   Stabiliseerib maksa, kõhunäärme ja sapiteede funktsionaalsuse.
o   Takistab hepatotsüütide lagunemist ja soodustab maksa kudede taastumist
o   Suurendab seedemahlade ja sapi tootmist, sealhulgas kõhunäärme poolt toodetavate fermentide tootmine, parendab rasvade ja süsivesikute seedumust.   Soodustab parasiitide väljutamist organismist (üle 100 erineva parasiidi), sealhulgas isegi nende, mis kutsuvad esile suguelundite infektsioone: klamüüdia, mükoplasma, ureaplasma, gardnerella, trichomonas, candida, viirusinfektsioonid, tsütomegaloviirused, toksoplasma jne.  Soodustab organismi detoksikatsiooni. Eemaldab šlakke, toksiine, raskemetallide soolasid, radionukleiide jne. Efektiivne haavandtõve puhul, ägedate viirushaiguste, diabeedi, astma, atüüpse dermatiidi korral, eemaldab rakkude ainevahetusjääke.
o   Taastab lümfisüsteemi drenaaži funktsiooni (puhastab lümfiteed, ravib lastel adenodiiti)
o   Kaitseb rakke vabade radikaalide hävitava toime eest isegi tugeva stressi ja radiatsiooni tingimustes
o   Normaliseerib ainevahetusprotsesse, sealhulgas ka rasvade ja süsivesikute ainevahetust, alandab veresuhkru taset, taastab neerude-, maksa- ja sapiteede funktsioonid.
o   Normaliseerib apoptoosi (programmeeritud rakusurm) ja immuunsüsteemi mehhanismid. (Reguleeriv toime apoptootilistele luuüdi- ja maksarakkudele)  Apoptoos on raku enda poolt indutseeritud ja programmeeritud. Rakk, mis onmääratud surema, aktiveerib ise ensüümid, mis lagundavad raku DNA jatsütoplasmaatilised valgud. Apoptoos esineb normaalsetes füsioloogilistesprotsessides, elimineerides rakke, mida enam ei vajata või mis on omafunktsionaalse potentsiaali ammendanud (vanad) rakud. Tänu apoptoosilesäilitatakse pidevalt stabiilset rakkude hulka kudedes. Apoptoosi teellikvideeritakse ka kahjustunud (viirusinfektsioonidest, geenimutatsioonidest) jaorganismile potentsiaalselt kahjulikud rakud. Apoptoosi liigne pärssimine ja ka ülemäärane toimumine viivad haiguste tekkele
o   Normaliseerib makro- ja mikroelementide tasakaalu, sealhulgas kaltsiumi ainevahetuse häired lastel, millega kaasnevad allergilised reaktsioonid.
o   Aitab kiirelt taastada ja säilitada happe-aluse tasakaalu kudedes, sealhulgas aitab kaitsta efektiivselt ka söögitoru ja kogu seedesüsteemi limaskestasid maomahla ja sapi ning soolade hävitava mõju eest.
o   Eemaldab kiirelt kõrvetiste sümptomid koos hilisema metaboolse atsidoosi sümptomite kõrvaldamisega.
o   Normaliseerib vere koostise, sealhulgas tõstab hemoglobiini- ja normaliseerib veresuhkru taset.
o   Vähendab luuvalu tugi-liikumisaparaadi patoloogiate korral, reguleerides kaltsiumi-räni tasakaalu aga samuti mõjuvad raud, fosfor, magneesium, kaalium jne.
o   Vähendab organismi ülitundlikkust, vähendades sellega allergilisi reaktsioone.
o   Tugevdab immuunsüsteemi, suurendades vastupidavust viirustele ja bakterioloogilistele infektsioonidele aga samuti ka stressile, intoksikatsioonidele ja radioaktiivsetele kiirgustele.
o   Tõstab ravi efektiivsust düsbakterioosi, südame veresoonkonna ja tugi-liikumisaparaadi haiguste korral.
o   Aitab organismil taastuda seedeelundkonnaga seotud probleemidest ning haigustest
o   Vähendab antibiootikumide ja  tsütostaatikute ning  radioloogia ja keemiaravi preparaatide kahjustavaid kõrvalmõjusid
o   Taastab vere mikrotsirkulatsiooni protsesse.
o   Tõstab vastupanuvõimet intoksikatsioonidele, parasitaarsetele- ja seenhaigustele, viiruste toodetud toksiinidele, raskemetallide mürgistustele
o   Põletikuvastane ja valu vaigistav toime.
o   Reguleerib kehakaalu
o   Vähendab stressi
o   Pidurdab prostatiidi ja impotentsuse arengut meestel, aitab kaasa naiste viljakusprobleemide vähendamisele.
o   Soodustab naha, juuste ja küünte seisukorra paranemist.
o   Parandab silma võrkkesta verevarustust ja sellega seonduvalt paraneb ka nägemisteravus.
o   Vähendab sorbitooli kogunemist silma klaaskehasse, vähendades sellega  katarakti formeerumist.
o   On profülaktiliseks vahendiks parodontoosi ja kaariese korral, vähendades negatiivseid tagajärgi.
o   Neutraliseerib tseesiumi ja strontsium-90 negatiivse mõju, sealhulgas ka laste organismile, eriti nende mõju laste hammastele.
o   Neutraliseerib alumiiniumi mõju. Mineraalis sisalduv alumiinium toimib kui mehhanismis osalev element, ega jäta organismi jälgi.

KASUTUSSOOVITUSED:
o   Bentoniti soovitatakse kasutada erinevate ravikomplekside koosseisus
o   Immuunsüsteemi tugevdamiseks kui tugev, laia toimespektriga adaptogeen (gripp, mao haavandtõbi, peavalu, hüpoksia, ülekuumenemine, alajahtumine ja muud steerssiolukorrad)
o   Teisesed immuundefitsiidid ja kroonilised haigused, millede üheks väljundiks on loidus
o   Ateroskleroosi ja südame išheemiatõbi
o   Hüpertoonia, arütmia, südamepuudulikkus
o   Südamelihase õige töö tagamine, aneurismi ennetamine, arteriaalse sidekoe tugevdamine
o   Luude ja liigeste normaalse füsioloogilise seisundi tagamine
o   Krooniline väsimus, liigeste ja lihaste valu
o   Liigeste ja lihaste põletikud, radikuliidi ja artriidi profülaktika, traumadest taastumine
o   Sclerosis multiplex
o   Tugevad füüsilised ja psühhoemotsionaalsed koormused
Unehäired, närvisüsteemi ärritused
Onkoprobleemide profülaktika
o   Varikoos
o   mõtlemis- ja otsustusprotsessi kiirendamine, tähelepanu ja kontsentratsioonivõime kasv
o   kiirendab hüübimisprotsesse, kiirendab lõike- ja põletushaavade armistumist, stomatiidi ja teiste põletikuliste protsesside vähendaja
o   juuste varane hallinemine, juuste ja küünte haprus
o   üldine noorendav mõju kogu organismile, sealhulgas suurepärane vahend naha eest hoolitsemiseks (maskid)
parasitaarsed invasioonid
keemia- ja kiiritusravi järgne ning aegne taastumine
respiratoorsed haigused
o   suured verekaotused, aneemia, kirurgilised haigused
nägemise halvenemine, mis seotud kõrgendatud koormustega (õppimine, töö dokumentidega jne)
o   progresseeruv lühi- ja kaugnägelikkus.
o   oftalmoloogilised haigused, mis seotud east tingitud muutustega;
o   naiste suguorganitega seotud põletikud, premenstruaalne sündroom, klimakteerne sündroom, mastopaatia
o   mädased protsessid, onühhomükoos, mädapaised, mastiit,
o   postoperatiivsed liited ja liited peale suuri põletikulisi protsesse
o   soor, mähkmetest tingitud haudumine lastel
o   narkoloogia
o   Üldtugevdavad protsessid organismis

Looduse kingitust – SAVI - „Bentonit“, mis varustab organismi kõikide mikroelementidega ja samaaegselt viib organismist välja raskemetallid, radioaktiivsed elemendid, mürgid, toksiinid ja šlakid.Raviva savi tootmiseks kooritakse meetrite paksune mergli kiht mehhaaniliselt. Edasine bentoniidikihi, mille paksus on 15-70 cm, kaevandamine toimub puidust instrumentidega, samaaegselt kogu kaevandatud savikiht sorteeritakse. Raviotstarbeks minev savi saadakse ainult savilademe keskosast. Jälgitakse väga täpselt, et see ei puutuks kokku muudest kihtidest pärit saviga. Edasi ladustatakse tooraine spetsiaalsetesse konteineritesse ning transporditakse tehasesse. Tehas kasutab töötlemiseks tehnoloogiat, mis ei riku montmorilloniidi kristallvõrelist struktuuri ja samas säilub ka kogu orgaaniline ja energoinformatiivne kompleks (töötlemise käigus ei tõuse temperatuur üle 35oC ja seetõttu säilub mineraalikristallides sadu aastamiljoneid vana, puhast loomisinformatsiooni kandev vesi).
Savimineraal montmorilloniit – see on organomineraalset päritolu vulkaaniline tuhk,  mis kannab endas informatsiooni kambriumi eelsest ajastust. Ta sisaldab ioonidena peaaegu kõiki makro ja mikroelement (70 elementi 81-st  seni avastatud, inimorganismis leiduvast elemendist), sealhulgas 77% baaselementidest ja 23% hapetest. Montmorilloniidil on keerukas kihiline ehitus. Kihtide vahel asuvad peptiidiahelad (looduslikud aminohapped), mis pärit kambriumi eelsest ajastust – ajastust mil elu hakkas Maale tekkima. Seetõttu on tehnoloogilises protsessis väga oluline, et temperatuur ei tõuseks üle +35oC. See eristab „Bentonit“-i kõigist teistest kunstlikult toodetud vitamiini- ja mineraalikompleksidest, et ta on sobilik absoluutselt kõikidele elusorganismidele ja tema komponendid tungivad kergelt läbi rakumembraanide, kindlustades rakud kõige eluks vajalikuga, lisaks veel elu ja loomise informatsioon.
Bentonit omab regenereerivat ja säilitavat toimet, mis on suunatud limaskestadele ja selle tõttu aktiviseerub keskmolekulaarsete metaboliitide (kolesteriinid, rasvhapped, triglütseriinid jne) sorbtsioon verest ja lümfivedelikust.
Tänu unikaalsetele füüsikaliskeemilistele- ja bioloogilistele omadustele taastab „Bentonit“ mao ja seedetrakti limaskesti (Ukraina Radiatsioonimeditsiini Instituudi andmed) ja kindlustab organismi loodusliku, ideaalses tasakaalus mikro- ja makroelementidega, mineraalsoolade, aminohapete ja bioaktiivsete ainetega.
Absorbeerivate omaduste poolest ületab „Bentonit“ teisi absorbentide tüüpe 2 – 2,5 korda. Seejuures eristab teda teistest „valikulise puhastamise“ võime, mille käigus küllastatakse organismi oluliste (asendamatute) mikroelementidega: Si+4, Ca+2, Mg+2, Na+, K+ jne, ühtekokku 70, mis on hädavajalikud kogu organismi normaalseks funktsioneerimiseks. Kõike seda iseloomustab igasuguste kahjulike kõrvaltoimete puudumine, ning see, et teda võib tarvitada pikaajaliselt. „Bentonit“-il puuduvad vastunäidustused lastele ja täiskasvanutele.

Austraalia aborigeenid kasutavad toidu sisse nn. “rasvast maad”. USA-s kasutab mustanahaline elanikkond toidus Mississipi jõe oru savi, Rootsi saamid ja Venemaa jakuudid söövad pehmet savimassi “taas hajak” - kivine õli. Mõningates Aafrika ja Okeaania regioonides panevad kohalikud elanikud eriti tähtsate külaliste puhul pidulauale spetsiaalseid valge, sinise ja rohelise savi sorte.


Kellel tekkis huvi, siis Bentoniiti saab minu ema käest. ailimetsallik@hotmail.com

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.