reede, 14. september 2012

♥ 16. päev tahke toiduta, kuidas ammutada energiat

- Õunamahl

❀ Vaata igal päikeseloojangul ja päikesetõusul mõned minutid otse Päikesesse. Sinu keha imab Päikese toitu sisse läbi nahapooride ja silmade. Seejärel kannab selle toitva valguse otse sinu ajusse ja see hakkab ringlema läbi käbinäärme, ajuripatsi ja hüpotalamuse.
                      (Otse päikesesse saab vaadata ka läbi silmalaugude, suletud silmadega.  Ka see on väga
                       toitev)
❀ Järgmisena tee seda merevees lamades. Seda soovitavad väga India joogid, sest Päikesest toitumise ühendamine keha merevee iooniosakestesse kastmisega on väga toitev. Ka rannas surya jooga praktiseerimine on väga toitev.
❀ Et praanat tuulest absorbeerida, jaluta regulaarselt rannas või mägedes ja hinga sügavalt värsket mere- või mägede õhku.
❀ Kallista puid, eriti suuri, terveid ja tugevaid. Loo oma südame tšakra kaudu puuga ühendus, saada puule armastust ja valgust ning palu vastu toetust ning energiavahetust., et puu saaks tunda sinu maailmakogemust ja sina toidetud tema tugevusest ning praana jõuväljast. 
❀ Maa praanale saad ligi kui kõnnid iga päev paljajalu ja teadlikult maa seest läbi oma jalgade hinge praanaenergiat ammutad. Seejärel anna midagi vastu, kujutledes, et iga Maal astutud sammuga voogab ege Jumalaema armastust sinu südamesse ja kehasse ning sinu jalgu mööda alla ja läbi sinu jalataldade hinge Maa sisse tagasi, just nii, nagu emake Maa nõuab ja soovib.
- Jasmuheen
2010




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.