pirni-greibimahl jõhvikaga
Tundsin tänasel tormisel päeval järsku imelikku isu pirni-greibimahla järele. Läksin siis poodi greipide järgi, kui haaras mul käest üks modelliagentuuri omanik. Mina olla loodud modelliks. Siiski, need ajad on minu jaoks juba seljataga.
Mahla tegin nii, et greibi pressisin käsipressiga, see on minu meelest väga oluline, sest masinaga tehes muutub greibimahl kibedaks. Käsitsi pressides on ta magus nagu apelsin. Masinaga tegin suured pehmed pirnid mahlaks ja segasin kokku. Maitses nagu kõige magusam apelsinimahl. Lisasin ka umbes pool klaasi jõhvikamahla, mis värvis mahla erkroosaks ja andis veel mõnusama magushapu maitse. Väga meeldiv.
Mahlade maailm on nii imeline. Puuviljast välja võetud värvi- ja vitamiinirikas vesi. :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.