neljapäev, 25. aprill 2013

Peeglid

Paljudel inimestel on esikutes peeglid, samuti paljudes teistes tubades. Kui peegel on esikus, peavad kõik inimesed sellest mööda minema selleks, et tuppa pääseda. Samamoodi peavad nad sellest lahkudes uuesti mööda kõndima. Aga peegel seisab kogu aeg ühe koha peal ja peegeldab.  Kui palju on aastate jooksul meie kodusid külastanud erinevad inimesed? Võib olla ka inimesed kes on alkoholjoobes, depressioonis või mõne muu negatiivse tundega. Peegel imab endasse kõik need tunded ja peegeldab neid endast välja. Kõik me tunneme, kui meie kodus on käinud mõni agressiivne inimene või on olnud tüli, kuidas kodu energia on häiritud. Tunneme, et tahame teha energeetilist puhastust.
Kui palju inimesed ise oma kodus peeglisse vaatavad, missuguste tunnetega? Tean inimesi, kes mõnel halval päeval on peeglile öelnud, et vihkavad oma peegelpilti. Kui nad vaatavad sellesse samasse peeglisse mõnel muud päeval, siis ta peegeldab vaatajale ikka neid tema enda raskeid sõnu. Siis tunnevad inimesed end väga halvasti, mõni ütleb, et see peegel teeb paksuks või et see peegel teeb mu nii koledaks. Võib olla on enne teda vaadanud sinna keegi ja arvaud, et tema peegeldus on kole ja paks. Missuguseid emotsioone hoiavad kinni teie peeglid? Need energiad vajavad puhastamist.
Kõige parem on peegel pesta puhtaks meresoolaveega ja ajalehepaberiga. Trükimust imab endasse negatiivsuse. Peale pesemist peegel puhta veega üle loputada ja ajalehepaber kindlasti ära visata või tules põletada.  Võib ka küünlaleegil peeglit paluda puhastada. Kui see on tehtud, siis edaspidi tuleb peeglisse vaadata vaid läbi armastusetunde. :) Näha iseennast täiuslikuna ja armastusväärsena. Siis saab hakata ka peegel koos kogu Universumiga seda meile tagasi peegeldama.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.