teisipäev, 11. september 2012

13. päev tahke toiduta ja mõned ravivõtted kehale

H:natuke õunamahla
Õ:õunamahl ingveriga

Palju haigusi algab maost, seepärast on kõige parem alustada mao ravist.
Lamage selili, lööge mitu korda kiiresti, aga õrnalt, mao kohale, öeldes: "teadvus, ärka üles!" Siis pange parema käe peopesa mao ülaosale öeldes: "Mao teadvus, ma tahan, et sa ärkaksid ja hästi hoolitseksid selle organi eest. Sa ei tööta õigesti, ei täida oma kohustusi korralikult. Ma nõuan sinult õiget tegutsemist, et organ muutuks tugevaks, terveks ja töövõimeliseks. Ma nõuan, et ta tegutseks, nagu ette nähtus ja sina oled kohustatud teda kontrollima! Sa pead jälgima, et magu seediks toidu korralikult ja saadaks selle laiali. Sa pead kõrvaldama ummistused ja laiskuse, see segab korralikku tööd. Magu peab töötama kiiresti ja energiliselt."
Võid sõnu muuta või midagi omalt poolt lisada.Peamine - maole tuleb täpselt öelda, mida te temalt nõuate ja ootate. Te olete hämmastunud mao teadvuse reageeringust. Ta täidab kiiresti kõik teie nõudmised.
Ravige magu iga päev 5-10 minutit, edu ilmneb 1-4 nädala pärast, oleneb mao seisundist ja haigustest.

Maksahäired   Ravige maksa nagu magugi. Kuna maks on väga tuim ja taibutu organ, on tema poole vaja pöörduda teravas toonis. Maksa ei saa ravida meelitades, teda on vaja sundida. Andke talle juhtnöörid, kuidas õigesti tegutseda. Ta peab eraldama vajaliku koguse sappi, mitte rohkem. Ta peab laskma sapil vabalt nõriseda, täitma oma ülesanded jne. 

Kõhukinnisus       Ehk iga haiguse põhjus, nagu Arnolt Ehret ütles. Kõhukinnisuse ravi alustage maksa ravist. Seejärel libistage käsi mööda kõhtu soolte kohale, öeldes: "Ärka soolte teadvus! Ärka! Täida oma kohustusi, liigu loomulikult ja vabalt, nagu ette nähtud!" Mõnikord allub kõhukinnisus ravile halvasti, mis on tingitud päraku ahenemisest. Sel juhul pange käsi selle kohale (võib ka riiete peale) ja öeldge: "Lõpeta, lõpeta! Sa teed valu. Lõpeta ja lase kõigel vabalt ja loomulikult väljuda"

Kõhulahtisus  Seda ravitakse nagu kõhukinnisustki, aga sooltele öeldakse, et nad rahuneksid ja toimiksid aeglasemalt. Maksale aga, et käitugu viisakalt.


Neerud   Neere ravitakse nagu maksagi. Lööge kiiresti ja õrnalt mõned korrad sõrmedega neerude peale ja käskige neil õigesti  ja loomulikul täita oma kohust.


Süda  Süda on kõige targem organ. Südame teadvus allub kergesti õrnale käsule. Kui süda lööb kiiresti, page käsi tema kohale ja öelge: "Rahune, südame teadvus, rahune, rahune, rahune, tegutse õigesti ja rahulikult, muutu tasakaalukaks, muutu tasakaalukaks, muutu tasakaalukaks!"


Peavalu.  Peavalu ravimist alustatakse mao ravimisest, seejärel ühtlustatakse vereringe ja lõpuks ravitakse pead ennast, öeldes: "Rahune nüüd, rahune, rahune, rahune, puhka, puhka."

Pidage meeles, et kehas on kõik elav. Teadvus pöördub teadvuse poole ja nii toimubki ravimine.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.