reede, 31. august 2012

2. päev tahke toiduta ja praetud sirmikute lõhn.

Tänase päeva võtan rahulikult, sain värskes õhus nii hästi välja puhata ja õde blenderdas mulle hommikuks ohakatest ja vesiheinast rohelist vett. See on väga puhastav, klorofüllirikas ja hea. Parim alustus ilusale päevale.
Mul on väga hea meel, et seedimine kohe hommikul korralikult tööle hakkas, kuigi olen ilma tahke toiduta olnud. See on väga oluline, et keha puhastuks kõigist jääkidest.  Tunnen, et tahan üksi olla, vajun pidevalt mõttesse ja olen sellises meditatiivses seisundis.

Hommikul peale rohelist vett mahla ei joonud, lõunaks korjasin puu alt sületäie Valget Klaari ja pressisin mahla. Nii maitsev, see kõige kõige värskem mahl..

Peale lõunat pressisin endale väikese klaasi (u 200-250 ml)  värsket astelpajumahla. See on tõeline ravimahl, astelpaju on nii õline, et mahl tundub lausa "rasvane". Nautisin väga selle mahla joomist. Astelpajumarjad on ühed täiuslikumad taimsete vitamiinide allikad ja tuntud immuunsüsteemi tugevdajad. Mõtlesin, kui maitsev oleks astelpajumahl veel meega segatuna.
Järgi jäänud astelpaljumassi panin kuivama, talviseks astelpajujahuks.

Hiljem jõin porgandimahla, mille sisse segasin pool klaasi tumerohelist maapirnilehe mahla. Eraldi võttes on see liiga kange, tuleb vee või teise mahlaga segada. Õhtul jõin veel õunamahla. Kokku mahlu umbes 2 liitrit.
Käisin enne päikeseloojangut metsas ja korjasin õele sirmikuid. Nautisin väga nende praadimise lõhna. See lõhn meenutab midagi head ja ilusat ja teeb tuju nii heaks :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.