reede, 7. september 2012

9. päev tahke toiduta ja meemassaaž

H: Valge Klaari mahl ingveriga
Õ: Õuna-pirnimahl (parim)

Mul on nii hea meel, et pirnid lõpuks valmis on! Õunapirnimahl on mu lemmik!
Täna kasutasin  üht väga võimast protseduuri -meemassaaži. Igasuguse paastu või puhastumise ajal väga soovitatav. See on küll valus, aga see, kui palju jääkaineid ja mürke massaaži käigus eemaldub ja kuidas nahk peale seda lausa vilinal hingama hakkab, on seda sajakordselt väärt.
Kui peaks olema tselluliit, siis peale seda protseduuri on see sõna otseses mõttes "peoga pühitud



Meemassaaž

... on üks iidsetest massaažiliikidest. Normaliseerib vererõhku, puhastab organismi jääkainetest, tõstab toonust, parandab verevarustust, naha, hingamis- ja lümfisüsteemi seisundit ja üldist enesetunnet.
Mett kasutatakse kleepainena, mille abil on võimalik organismist eemaldada "saastunud" energiat. Massaaži toimel puhastuvad energiakanalid ja energia hakkab neis jälle vabalt voolama, paraneb vereringe naha aluskihtides ja lihastes. Mesi seob mürke ja kiirendab nende väljaviimist organismist.
Massaaž mõjub hästi vananevale ja lõtvuvale nahale, seda toniseerides ning tugevalt trimmides. Meemassaaži võib kasutada ka ühe osana tselluliidivastases ravis. Protseduur silub nahaaluseid tihendeid, seetõttu muutub nahk peale massaaži siidiseks.
Vastunäidustuste puudumise korral võib seda teha ka näole - toniseerib, trimmib, puhastab ja tõstab näonahka.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.