laupäev, 13. oktoober 2012

♥ 45. päev tahke toiduta ja keha ei vaja füüsilist toitu

- natuke õunamahla minu turutädi käest
See on täiesti imeline, kuidas linnud mu akna all laulavad!! Milline varahommik, nagu tõeline kevad!
Olen väga tänulik hetkede eest, kui minu ema ja isa minu juures on ja saan nende eest hoolitseda. Tegin neile imelise, kevadise sügishommiku puhul armastusega putru:

Blenderisse: idandatud toortatar, 10 datlit, 1 õun, tsipake kaneeli, näpuotsaga ingveripulbrit ja  natuke natuke vaniljeekstrakti! Blenderdada ja laadida sätendava armastusega! Punane süda on tehtud banaanist ja peedist. 



Täna oli tore päev täis askeldamist ja mõtisklemist. Hommikul varavalges käisime turul oma armsa õunamahlatädi juures ja peale seda mahemarketis, kus toimus toortoidule pühendatud mahemöll. Mul on väga hea meel, et mu ema minuga kaasas oli, et ta sõi kõiki neid armastusega tehtud värskeid toortoite ja viibis selles inspireerivas õhkkonnas. Ta ise on öelnud, et Sille loengud ja töötoad on alati teda väga inspireerinud, on hea vahepeal ikka kokku tulla ja taasinspireerida. :) Imelist loomingut sai ikka näha. Paar inimest ütles mulle, et pidin olema veel säravam kui enne ja see tegi mulle palju rõõmu. :) 
Vot selline võib ka olla toortoit:



 

Ei saa öelda, et ma millestki ilma oleksin jäänud, kõik see imeilus looming toitis ka mind külluslikult oma ilu ja ka lõhnadega. :)  
Peale mahemöllu ja enne edasisi toimetusi sain võtta aega selleks, et nautida sooja päikesepaistet. ♥ ♥ ♥

Keha ei saa toiduga toita, seda saab toiduga uimastada. Kõik, mis muudab meie keha füsioloogiliselt, klassifitseeritakse narkootikumi alla. Toit on narkootikum. Mõned narkootikumid kahjustavad keha rohkem, mõned vähem. Ma ütleks, et toit oma kõikvõimalikes variantides on mõõdukas narkootikum, aga siiski mõjutab keha palju, sest seda tehakse regulaarselt. Kõik elavad energiast ja mitte midagi sellest ei ole ammutatud toidust, mida söödakse. Keha ei ammuta energiat füüsilisest toidust, mida süüakse. Ta suudab seda vaid lagundada ja siis sellest lahti saada ja see on kõik mis ta peab sellega tegema. Me kogeme seda narkootikumi oma kehas mõnda aega ja siis see möödub. Probleem toiduga on see, et seda võetakse mitmeid kordi päevas ja erinevates variatsioonides. See võib püsida kehas kuid, tekitades kehas paistetusi ja terviseprobleeme. Toidud mida kutsutakse tervislikeks toitudeks on lihtsalt sellised, millest kehal on kergem lahti saada ja mis ei tekita palju probleeme lahkudes. Puuviljad on parim näide.


Kui aksepteerida seda, et keha ammutab energiat või midagi muud toidust, mida ta sööb, on nagu täielikult valesti mõista elimineerimistrakti või nagu enamus inimesi seda nimetab- seedetrakti ülesannet. See ei ole kohe mitte seedetrakt, vaid elimineerimistrakt ja see on kõik, mis ta on.
Mida iganes me enda suhu paneme liigub kõigepealt meie happelisse makku ja sealt edasi väikesesse soolde kus hape neutraliseeritakse ja edasine lagundamine toimub. Seejärel kantakse see verega ära.
Verd puhastavad lakkamatult võõrkehadest maks, neerud, kopsud, nahk jne. Seal ei ole mingit pistmist toidetud saamisega.
Me muutume paksuks kui me sööme teatud tüüpi narkootikume ja hoiame vähemalt 3 kuu vanuseid toidujääke kehas.
Paastumine on nagu suitsetamine vahepausidega. See on hea sinu kehale täpselt nagu suitsetajale on hea, kui ta vahepeal suitsu ei tee. Keha terveneb ja paraneb ja see väheneb hetkest kui narkootikumi hakatakse jälle tarvitama.
Keha, alates hetkest kui ta loodi, on end ise ülalhoidev ega vaja midagi, kaasa arvatud vett, et end säilitada.
Inimesed söövad ainult samadel põhjustel miks teised inimesed tarbivad narkootikume.
Aadressilt http://www.thefreedictionary.com/food toidu kohta:
1. Material, usually of plant or animal origin, that contains or consists of essential body nutrients, such as carbohydrates, fats, proteins, vitamins, or minerals, and is ingested and assimilated by an organism to produce energy, stimulate growth, and maintain life.
Igaüks, kes on elanud nädala või rohkem ilma toiduta teab, et selline kirjeldus on ekslik. Sest sellisel juhul keha hakkaks aeglaselt surema. Aga tegelikult keha hakkas end hoopis hoolikalt ja järjepidevalt puhastama. Peale mõnda kuud ilma igasuguse toidu ja joogita, keha pöördub tagasi oma normaalsesse olekusse ja jätkab elamist, ilma igasuguse välise abita.
Kui sa oled sisse võtnud narkootikume nimega toit ja ühel hetkel selle lõpetad, läbib su keha puhastusmiprotsessi nagu iga teisegi narkootikumi puhul. Mida kauem on narkootikumi võetud ja mida nõrgem on keha, seda tugevam ja pikem on ebameeldiv puhastusprotsess, aga peale seda muutub keha tugevamaks kui enne.
Ja veel- kui sa oled otsustanud seda teha, mõtle sellest nii, et vabaned lihtsalt ühest narkootikumist ja oota normaalselt puhastusprotsesse kehas..♥ ♥ ♥ ♥

Õhtul sain veel massaaži, kõrvaküünlaid ja kaks kaani maksale ja kõhunäärmele toetuseks. :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.