pühapäev, 14. oktoober 2012

♥ 46. päev tahke toiduta, tants ja vee joomisest

-õunamahl

Nautisin täna nii väga tantsimist. Füüsiliselt, vastupidavuselt küllaltki raske, aga ma ei väsinud ära ja taastumine toimub vaid mõne hetkega. Lihased ei ole peale koormust valusad ega pinges, vaid pehmed nagu kassil. Inimese lihas peaks olema nii pehme ja painduv, et kui selle peale vajutada, peaks saama tundma luud läbi kondi. Proovige kassi peal.
Bussiga koju sõites laadisin end puhta valgusnektariga. Kui koju jõudsin, olin uut ja värsket energiat nii täis, et tantsisin veel ja veel. Tänased energiad igatahes jõudsid minuni ja tundus, et nägin neid isegi taevas. Taevas oli väga eriline ja kaunis täna, kes pani tähele. Lõuna ajal sain päikese käes istuda ja päikesetoitu enda sisse koguda. Väga värskendav ja soojendav ja õhtul olid taevas vattpehmed pilved.
Vee joomisest:
Vett (puhast, allikavett) on soovitav juua väga väikeste lonksudena, mitte rohkem kui kaks, kolm lonksukest korraga ja pidades seejärel vahet 3-5 minutit. Just nii jõid indiaanlased. Kui vett lihtsalt kiiresti lahmides endale sisse kallutada, nii EI OLE võimalik rakke joota. Sel juhul läheb vesi otse läbi neerude ja põie ja väljub.
See ei ole tõsi, et inimene peab jooma 2 liitrit vett päevas. See oleneb nii keskkonnast kui keha seisukorrast. Kui keha on ikka väga saastatud, siis peaks jooma rohkem, et vesi saaks selle kõik läbi pesta ja väljutada. Ka paastudes võib vesi aidata puhastuda. Jooma peaks siis, kui keha annab märku, et soovib vett.
Ühesõnaga kui me oleme terved ja joome 2-3 klaasi (200ml) puhast, värsket vett väga väikeste lonksukestena päevas, siis sellest piisab täiesti, et hoida meid tervetena ja hüdreerituna (ma ei leia paremat sõna eesti keeles, joodetuna?)
Lülitu oma sisemisele tarkusele ümber, mitte kellegi teise tarkusele. Käies päev läbi ringi veepudel käes ja regulaarselt nagu käsu peale sealt kogu aeg juua, sest kuskil kirjutas, et peab, on keha suhtes väga vale ja kahjulik. Pealegi, mida rohkem eluenergiat läbi meie voolab, seda vähem me vajame tahket toitu ja vedelikke, sest see energia toidab ja joodab meid ideaalselt.
Mina soovitan allikavett laua peale panna, sellele sümfooniamuusikat lasta, mantraid laulda, ilusaid, armastusega sõnu öelda või laulda või kasvõi ainult mõelda head temast. See on imeline, kuidas vesi muutub. Seejärel võib teda laadida enda jaoks sobivaks. Hoida klaasi vett enne joomist oma südame vastas, kujuta oma südamest sellesse voolamas armastuseenergiat ja oma käetšakratest tervendavat, puhastavat energiat, kujuta vett muutumas puhtaks valgusenektariks või hõbevioletseks, VÄGA AEGLASELT joo seda vett ja tea, et saad sealt kõik mineraalid, vitamiinid, mida vajad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.