teisipäev, 6. november 2012

♥ 69. päev tahke toiduta ja artikkel uriiniteraapiast


-vesi, tee, õunamahl


Kopra kehas on näärmed mis toodavad nõret. Kui kobras haavata saab, õngitseb ta oma nõret ja määrib end sellega. Kui kobras sureb, jooksevad metsaloomad kohale ja püherdavad tema nõres ning lakuvad seda endale sisse. Kits toodab piima, mis suudab õige kasutamise korral inimesi ravida kõigist haigustest. Mesilane toodab oma sülje abil inimese jaoks universaalset ravimit mett. Isegi tema mürk tervendab inimest. Kas siis ainult inimene, ülim loodu ja Jumala sarnane, toodab ainult kahjulikku mürki? Või on meie meel see, mis seda mürki toodab?
Kui inimene end haavab või kriimustab, võtab ta justkui ise tähelepanematagi alateadlikult suust sülge ja määrib sellega. Ka haiget saanud näpp pannakse suhu. Eriti lapsed teevad seda. Meie kehas on võime toota kõike iseenda jaoks vajalikku.
Me võime väga palju õppida looduselt. Loodus teab, et tema eest ei hoolitse keegi peale tema enda. Looduses valitseb täiuslik süsteem tasakaalu hoidmiseks. Selles tsüklis pole juttugi jääkainetest. Puu langetab sügisel lehed, kevadel saab sama puu nendest toitu. Katsedki ju näitevad, et kui jätta lehed koristata, annab puu järmisel aastal parema saagi. Vesi aurustub, muutub pilvedeks ja langeb vihmana jälle maale. Ta puhastab ja toidab mulda ja aurustub lõpuks uuesti. Kas võib samasugune ringkäik toimuda ka meis? Näiteks meie uriin on täis eluliselt kasulikke aineid ja seda tarvitades on meie keha energiakokkuhoius, mis lõpuks pikendab meie elu tunduvalt. See ei ole loomulik, et me toodame nii palju jääkaineid ja ummistame sellega Maad. Jätame endast prügi ja jääki maha kõikjale kuhu läheme.

Vana-Kreeka teadlane Hipokrates rääkis 400 aastat enne Kristust inimese uriini kasulikkusest. Rääkis uriiniteraapiast. Esimesi korda on uriiniteraapiat mainitud iidsetes vedades. Kuulsas "Damar Tantras" on peatükk  šivambukalpa, mis tõlkes tähendab "Uriini kasutamise praktika keha taastamiseks" Peatükk koosneb 107 värsist, milles Šiva ja tema abikaasa Parvati vestlevad sellest, kuidas uriiniteraapiat õigest kasutada.
" Sivambu on ravim julgete jaoks. See on Püha, on nektar. Jõu jumalanna and ja täidab inimese Suure Jõuga. Nandi rääkis meile sellest ja Suured Erakud rääkisid, et šivambu on Kõigi Ravimite, kõigi Raviviiside, kõigi Täiustumise ja Noorenemise Teede Alus"

Varjatud meeldetuletus?

Enamik inimesi võdistab vastikusest õlgu, kui sellest kuuleb. Mõtlesin, miks. Kui kasutame sülge haavade parandamiseks, miks siis põlgame ära oma uriini, mida iidsetes papüürustes nimetati "kuldseks tervendavaks eliksiiriks" või "eluveeks". Esiteks kindlasti sellepärast, et uriin väljub meie suguorganitest, millega seoses on väga paljudel inimestel allasurutud tabusid ja hirme. Teisalt sellepärast, et levib arvamus, nagu oleks uriin toksilisi jääkaineid täis, mis tuleb kehast väljutada. Me ei tohiks muidu uriinis sisalduvaid aineid nimetada jääkaineteks, õigem oleks neid nimetada toitaineteks.
 Kõik, mis väljub tualetis, on tabu ja sellest valju häälega ei räägita. Ehk tuleb see sellest, et inimene tahab varjata seda mustust, mis tuleb tema sisemusest. Kui inimene sööb halvasti ja ebaloomulikult, annab sellest märku haisev väljaheide. Terve inimese, näiteks pikaajalise paastuja  ja puuviljatoitlase väljaheide ei haise vaid on lõhnatu. Hindud tegid nalja öeldes, et nende väljaheited lõhnavad paremini kui enamus inimeste õhtusöök. Me ei ole loodud haisema ega haisvat jääki tootma ja sellega Maad mürgitama.Fakt on see, et uriin mõjub kõikidele mürkidele vastumürgina ja on täiesti ohutu. Puhas uriin samuti ei lõhna ebameeldivalt, see maitseb paremini, kui enamus sellest, mida tänapäeva inimesed joovad. Olen kuulnud, et mõned emad on oma väikeseid lapsi ja isegi täiskasvanud pereliikmeid harjutanud uriini jooma segades seda soojalt meega. Keegi ei usu, et ta ei joo tavalist taimeteed.
Loomulikult tuleks enne uriiniteraapia peale mõtlemist eemaldada oma toidusedelist liha, piima, muna, sai, jahu, suhkrur, kohv, alkoholi jms kuigi tegelikult on ka väga halvas seisus inimesed ilma puhastuseta end uriiniga terveks ravinud. Mitte üldse kõik uriiniteraapiaga tegelejad pole taimetoitlased, nii et see pole tegelikult esmatähtis. Uriinis pole mürgiseid jääkaineid, kui ta väljub, on ta juba puhastunud ja kõik organismile kahjulikud ained ja ravimite jäägid jäävad soolte seintele, kus nad väljaheitena väljuvad. Kui uriin on kõik koed läbi pesnud, puhastanud ja stimuleerinud, tekib uriin puhtaima veena neerudes- puhastades ja tervendades ka neerukudet. Ja seejärel, struktureeritud veena, lahkub kehast. Ta sisaldab infot meie keha kõigi haiguste ja vigade kohta ja uuesti sisse juures teab ta juba, kuhu liikuda ja kuidas, mida tervendada, puhastada. Kui eluviis on terve ja inimene ei tarbi otseselt mürki toiduga ega söö sünteetilisil ravimeid, siis ei ole vaja oodata. Uriiniteraapia ongi vastunäidustatud ainult ravimite tarbimisega. Tegelikult on meie uriin hoopis antibakteriaalne ja viirustevastane, steriilsuselt ületavad seda vaid pisarad. Pisarad ongi ju loodud silmade puhastamiseks. Ka uriini kasutati vanasti puhastamiseks. Näiteks Araabia beduiinid kasutasid seda sel otstarbel ja naised pesid sellega juukseid täide eemaldamiseks. Meie kultuuris leviv vastikustunne uriini suhtes ei ole looduse poolt kaasa antud, see ei ole loomulik. Näiteks Põhja- Ameerika indiaanlastel on tavaline, et uriini kasutatakse rituaalseks pesemiseks või lihtsalt peapesuks. Neile võivad tunduda õõvastavad jälle mõned meie kultuuri rituaalid, juuste igakuine lõikamine või oma kehalt karvade ärarebimine.  Mõned idamaised religioonid näevad uriinis vahendit vaimseks kasvuks ja selles peituv vägi andvat isegi igavese elu. Uriinil on tohutu bioenergeetiline väli. Sissejoodud uriin kisub inimesest välja patoloogilise kolesterooli, hallitusseened, kusihappekristallid ja kõik muu rämpsu. Läbi meie keha liikunud vesi sisaldab meie keha kohta kogu informatsiooni, selle uuesti organismi viimine töötab samamoodi nagu selliste taimede viljad, mis on juba seemnest saadik kasvatatud oma informatsiooniga (sülg,higi) küllastades. See on universaalne ravim.
Sellega kaasneb psühholoohiline aspekt ehk enese ületamine. Minu arvates on see on vast üks kõige väljakutsuvam mugavustsoonist väljaastumine üldse. Ja kes selle sammu teeb saab tunda tõelist vaimset vabadust ja kõikvõimsust. Kes suudab vastikustundest võitu saada, selle vaimsed teed on lahtised ja see inimene suudab kõike. Vaba suhtumine uriini vallandab võimsa energiavoo.
Avicenna on öelnud: "Keegi ei saa vaimsel terveks, kui ei kasuta vedelikku omaenda anumast"
Piiblis seisab: "Joo vett oma anumast"
Vanad erakud kinnitasid, et uriinil on võime vabastada keha ja mõistuse Prana. Me muutume vabamaks teiste elumõistatuste tundmaõppimiseks.
Uriiniteraapia toimib homöopaatia põhimõttel- sarnane ravib sarnast. Indias “šivambu“ nime kandvat uriini peeti ligi 5000 aastat vanas Damar tantras jumalikuks nektariks ning selle joomine kuulus hommikuse mediteerimise juurde. Sellele teemale mõeldes sattusin läbi lugema kolm paksu raamatut, kaanest kaaneni täis raskelt haigete inimeste lugusid, kes on end surmatõbedest ravinud ainult uriini tarvitamisega. Nii sees- kui välispidiselt. 80-aastane vanatädi, kes 15 päevase kõhukinnisusega surivoodis olla ja end sealt uriiniteraapiaga uuesti jalule, terveks ja maja ehitama ravis, võttis ikka mõtlema küll. Inspireeriv oli ka John Armstrongi lugu, kes peale iseenda terveks ravimist ravis sadu patsiente nii vähist kui tuberkuloosist uriiniga terveks ja andis välja raamatu "Eluvesi"millest sai uriiniteraapia areng tähtsa impulsi.
Minus tärkas ka tunne, et siin taga on veel midagi suuremat peidus, mida ma veel päris ei hooma.
Selgus, et seda iidset saladust teavad väga hästi ka meie suurtootjad ja ravimifirmad. Kui uriiniga ravimine tundub õõvastav, siis on võib olla huvitav teada, et väga paljud vähiravimid, hormoonitabletid ja kreemid sisaldavad uriini osasid. Enamus naisi ja ka mehi määrib seda igapäevaselt oma nahale. Aastate eest, kui ravimifirmad avastasid uriini ravitoime, hakkasid nad teenima miljardeid turustades seda kui kallist tervisetoodet. Tänapäeval sisaldavad enamik ravimeid ja kosmeetikatooted uriini.
Nahaprobleemid? Lugedes kallite kreemide koostisosi- mis on see Urea seal sees? Kui suudaksime oma meele loodud barjäärid murda, saaksime kõik need kallid ravimid tasuta kätte iseenda seest. Näete, kui lihtne kõik on! Inimene on hakanud oma keha võõrastama. Ta on end nii kemikaale täis söönud, joonud ja süstinud, et tema enda keha hakkab talle ebameeldiv tunduma. Me räägime, et meie keha töötab meie vastu. Süüdistame oma keha haigustes. Kui õpime oma keha taas armastama, sööme parimat, mis loodusel pakkuda ehk puuvilja, joome värsket vett, mõtleme heast ja lõpetame endale suuga haua kaevamise, siis võime leida imelisi üllatusi, mis meie keha meile pakkuma hakkab. Meie keha on ju meie parim sõber ja ta armastab meid. Nüüd võin öelda, et see hetk kui me mõistame ja täielikult teadvustame, et meie oma keha toodab kullahinnaga ravimeid, siis see on üks paganama hea tunne küll.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.